Duizenden opties beschikbaar voor de nieuwste grip van OTTO

  14-05-2018

Er is in de wereld geen fabrikant van vliegbesturingen die zich niet bewust is van de kwaliteit van de precisieschakelaars en -grepen van OTTO.
Met meer dan 50 full-time ingenieurs, de baanbrekende OTTO-fabriek - die we een aantal weken geleden op onze nieuwspagina's hebben vermeld http://www.nexuscomponents.co.uk/News/View/A%20good%20wage,%20a % 20bright% 20future% 20-% 20OTTO% 20 shows% 20the% 20way / 23 - was goed geplaatst om de G2 te ontwikkelen, een ergonomische handgreep die ook in industriële toepassingen kan worden gebruikt.

Elke dag werken de OTTO-producten in een aantal van de moeilijkste omgevingen ter wereld: vliegtuigen met vaste vleugels, helikopters, industriële en militaire vliegtuigen.
OTTO richt zich op sealed-switch-technologie en op maat gemaakt ontwerp, en zorgt ervoor dat, wat de klant ook nodig heeft, er een oplossing is die hieraan voldoet.

Aan het einde van 2017 kondigde OTTO de ontwikkeling aan van de nieuwste in hun assortiment, de G2 Commander Grip. Het primaire onderdeel van elke controllerassemblage, deze grepen kunnen op een OTTO hall-effect joystick worden gemonteerd of worden gebruikt als een vaste handgreep.
Robuust ontworpen voor militair en ruimtevaartgebruik, deze duurzame, betrouwbare greep - gegoten uit aluminiumlegering - vereist geen software, en is ontworpen om te worden toegevoegd aan bijna elke vluchtbesturing.
Met een USB-optie om een ​​reeks functies te ondersteunen, biedt het ergonomische nieuwe ontwerp letterlijk duizenden aangepaste configuraties voor de frontplaat.

De OTTO G2 Commander Control Grip is geschikt voor gebruik met bijna elke OTTO-schakelaar en heeft een enorm scala aan aangepaste opties. Het interne USB-apparaat alleen ondersteunt maximaal 18 knoppen en 8 analoge ingangen.
Faceplate-configuraties omvatten drukknop-, schakelaar-, transducer-, gesplitste trim- en Hall-effectschakelaars en de greepbehuizing heeft 10 mogelijke locatie-opties voor de schakelaar. Het is getest om bestand te zijn tegen een belasting van 265 pond.

Sinds de start van het bedrijf heeft OTTO zeer strikte kwaliteitsnormen. Militaire controles vormen ongeveer 20% van de activiteiten van OTTO, en militair ontwerp en levering was de katalysator voor de oprichting van het familiebedrijf.
Beschreven als 'een op maat gemaakte schakelaarboetiek' door zijn oprichter, Jack Roeser, richt het bedrijf zich op het leveren van producten aan brandweerlieden, politieagenten, de geheime dienst en veeleisende toepassingen, waaronder industrie en ruimtevaart.
Al het ontwerpwerk, het vormen, stempelen, testen en engineering gebeurt in de eigen fabriek van OTTO, in plaats van te worden uitbesteed.

Ontwikkeling van technologieën - inclusief software en rapid prototyping - zijn gebruikt voor zowel korte als lange productruns om de positie van OTTO op het snijvlak van productie te waarborgen.
De mogelijkheid om alle ondersteunende schakelaars te leveren die de G2 nodig heeft, betekent dat OTTO een eerste keuze blijft voor militaire en ruimtevaartontwerpers.

De negen standaard faceplate-configuraties van de G2 omvatten:
• OTTO's T3, T4 en T5 tuimelschakelaars, P4, P7 en P9 drukknopschakelaars,
• K1 tuimelschakelaars,
• SPT gesplitste trimschakelaars,
• J2-transducerschakelaars,
• FG-flipguards,
• HTWM-, HTL- en HTLT Hall-effectschakelaars

U kunt dit nieuwe product hier op de Nexus-website bekijken - http://www.nexuscomponents.co.uk/Products/Grips-&Handles/Military-Flight-Control-Grips/OTTO%20G2%20Commander%20Grip%20Range - en Nexus heeft de ervaring om u te helpen deze aan te passen aan uw exacte behoeften.